2014. január 21., kedd

×Chapter 4×

2014.01.16 Hétfő
6 nappal később:


Hétfő van ami csak annyit jelent, hogy suli. Mivel csak úgy jöhettem Londonba a nagybátyámhoz ha itt elvégzem a sulit, és én el is akarom. Ezért ma reggel már fél 7-kor felkeltem mivel nyolcra kell be érni a suliba, de azért én egy kicsit előbb szeretnék menni, hogy meg találjam a termemet meg a fontosabb dolgokat. A kedvenc zenémre keltem, ami eléggé jól indította a napomat. Amint felkeltem az ágyból kerestem ruhát, és a fürdőbe mentem. Gyorsan fürödtem majd megcsináltam a hajamat és felöltöztem.

Heartbeat 
Általában nem félek az első iskolanaptól, de ma eléggé parázok. Vajon mit fognak szólni az osztálytársaim? Mivel azok amúgy is össze vannak  már szokva, mert már a második fel év van. De mindegy én csak el akarom végezni a sulit és végre idegenvezető akarok lenni, ezt a tervemet pedig senki nem fogja megakadályozni. Gyorsan összepakoltam majd felkaptam a batmenes táskámat, majd bele pakoltam a tegnap kapott könyveket és leindultam reggelizni. Lent mar a nagybátyám meg Loretta ült, róla csak azt kell tudni hogy a nagybátyám felesége és elég jó fej.

-Jó reggelt -köszöntem majd leültem és elkezdtem enni a reggelimet amit Loretta rakott elem, én köszönet képen rá mosolyogtam.
-Jó reggelt-köszöntek egyszerre -Figyelj csak Ellie ma délután jön haza a fiam szeretnem ha megismerned-folytatta
-Már nagyon varom a találkozást -mondtam mire ő csak bólintott, ezután már egyikünk sem szólalt meg. Amikor végeztem a kajával és megköszöntem, megfogtam a táskámat és elköszöntem, majd kifele indultam, mivel gyalog megyek a suliba. Amint kiléptem az ajtón megcsapott London jellegzetes illata, ami nem tudom milyen, de sebaj. Sütött a nap, ami fura volt mert általában esik az eső de úgy tűnik ma szép napunk lesz. Lassan elkezdtem a egy utcával arrább lévő iskolába gyalogolni. Amint gyalogoltam kicsit körbe néztem és meg kell mondjam London elég szép. 

Pár perc múlva már az iskolát is láttam, a gyomrom automatikusan görcsbe rándult és alig bírtam gondolkozni de bejutottam a portára. 
- Jó napot - köszöntem a portás nőnek illedelmesen - Tudja új vagyok itt és még nem nagyon tudom a járást tudna segíteni? - kérdeztem egy kis mű mosollyal az arcomon . 
- Elnézést Kisasszony de én csak a belépő kártyáját tudom átadni, hanem látja azt a hölgyet a büfé mellett? Ő fog magának segíteni- válaszolt majd oda adta a kártyát. Én megköszöntem majd elindultam a büfé mellett álldogáló lányhoz. Közvetlenül előtte megálltam mire neki felcsillant a szeme.
- Szia te biztos Ellie Stars vagy, én Mya Pascal vagyok én is ugyanúgy tizenkettedikes mint te és én kell meg mutassam neked a sulit.- mutatkozott be. Igaz most ismertem meg de elég sokat tud beszélni de ez tetszik látok benne fantáziát pedig közben úgy néz ki mint egy stréber. 
- Szia igen én lennék de csak szólíts légyszíves  Ell-nek. - mondtam neki mire bólogatott - Nagyon szépen köszönöm hogy megmutatod nem tudom mi lenne velem itt egyedül -folytattam mire elmosolyodott majd megfogta a kezemet és elkezdet húzni az egyik folyósora. Épp elmentünk volna egy csapat előtt ahol 3 lány állt és 5 fiú, amikor a portás nő utánam kiáltott én pedig unottan vártam míg ide ér. 
- Elnézést hölgyem elfelejtettem oda adni a papírokat amik kellenek az igazgatónál - ért ide majd egy csomó papírt nyomott a kezembe, még meg köszöni sem tudtam úgy elviharzott. Érdekes egy nő az biztos. Én vissza fordultam Mya felé, de még előtte rá néztem arra a kis csapatra akik pár lépésre álltak tőlem és éppen engem néztek elég érdekesen. Mya már éppen megszólalt volna amikor a hangosbemondó megreccsent majd az igazgató bele szólt: 
- Ellie Starst várom az igazgatói irodába - mondta az ig. majd kikapcsolta a mikrofont. 
- Figyelj  Mya ,gyorsan mutasd meg az osztályt és én megyek az igazgatóhoz - mondtam neki gyorsan mire megragadta a karomat és már futottunk is. Pár perc múlva negáltunk egy ajtó előtt amire az volt írva hogy 12./B. - Köszi na de én most rohanok majd találkozunk még - köszöntem el és már rohantam vissza felé mert arra láttam az igazgatói irodát. 
Az igazgatónál eltöltöttem az első órát mivel be kellett iratkozzak le kellett írjam az órarendet és úgy általánosságban mindent amit kellett. Pont amikor vége lett az első órának akkor mentem én is ki az ig.től, elég érdekes pasi és fiatal is. Jaj ne értsétek félre nem flörtöltem vele meg semmi csak fura fazon. A folyosón körül néztem ahol senki nem volt  hogy segítséget kérjek, de aztán eszembe jutott hogy merre mutatott Mya ezért így hamar megvolt. Kopognom kellett mivel a tanár nagyon úgy tűnt még bent van.
- Jó napot Ellie Stars vagyok - köszöntem a 40-venes éveiben járó nőnek, aki kedvesen mosolygót rám.
- Igen tudom te vagy az új diák - mondta továbbra is mosolyogva ami már kicsit zavaró volt  - Osztály köszöntsétek Ellie Starst az év második felében már ő is a mi osztályunkba fog járni - fordult az osztály fele majd ismét felém- Mrs. Davidson vagyok az osztályfőnök- mutatkozott be így végre tudtam ki a nő. - Menj foglalj helyet - mutatott egy üres padra pont Mya mellett.
Amúgy ha jól számoltam 15-en vagyunk egy osztályba, ami elég szép létszám. Mivel már szünet volt Mrs. Davidson nem húzta tovább az időt hanem elköszönt és kiment. Én egyből Mya felé fordultam majd megkértem hogy mutassa meg a suli további részét, mire ő készségesen igent mondott. Megmutatta a Tornacsarnokot, a Kémia-és Fizika labort, a Könyvtárt,  és az Informatika termet.2 megjegyzés:

 1. Helló!:)
  Most már kijelenthetem hogy nem csak a One Direction szívtiprójairól olvasok blogokat....Hiszen Josh a fiú főszereplő és őt SZERTNI KELL *0* I <3 Josh :D A történet egyedi és izgalmas :) Nagyon várom a folytatását!?!! :33
  Ölel új olvasód:Nessa® xoxo

  VálaszTörlés
 2. Szia!
  Nagyon örülök hogy tetszik a történet, de még bármi lehet :) <3 Josh :D
  Sietek a kövivel. xx

  VálaszTörlés